Connections.

Een goede internetverbinding is cruciaal om IT toepassingen te laten functioneren. Daarnaast wilt u niet onderbroken worden tijdens uw communicatie met de buitenwereld. Zowel met het versturen van uw mail als eventuele telefoongesprekken of videovergaderingen.

Om dit te garanderen, is het belangrijk om uw netwerkinfrastructuur actueel te houden en deze te monitoren. Dit geldt niet alleen voor uw vaste internetverbinding, maar ook voor uw interne netwerk, WiFi en telefonie.

Internet.

Met onze internetverbindingen krijgt u een kwalitatief hoogstaande oplossing, die past bij uw bedrijfscriteria. Of het nu gaat om de juiste snelheid of een SLA die meegroeit met uw organisatie, wij zorgen ervoor dat uw IT-bedrijfsprocessen altijd optimaal blijven draaien.

Daarnaast bieden we betrouwbare netwerkcomponenten tegen een eerlijke prijs. Ons uitstekende aanbod geeft u de zekerheid dat uw bedrijf altijd goed verbonden is.

Teams Calling.

De integratie van de Teams Calling oplossing maakt uw spraakcommunicatie flexibeler dan ooit. Met deze oplossing kunt u overal ter wereld bellen met uw eigen, lokale nummer – vanaf uw computer, laptop, smartphone, tablet en zelfs vanaf een vast telefoontoestel.

Bovendien is het geïntegreerd in Microsoft Teams, waar u ook videocommunicatie kunt gebruiken. Dit is het ultieme middel om efficiënter te vergaderen en minder te reizen. Daarnaast helpen wij u graag bij het inrichten van vergaderruimtes.

Meer weten over ELITIAS?
Neem contact met ons op.

Jason Nolten

Consutlant