Hardware.

De beste gebruikerservaring begint bij de hardware. Wanneer u bijvoorbeeld een laptop heeft met een minder scherpe camera, zullen de deelnemers van een Teams vergadering u ook minder scherp zien. Wanneer u een nieuwe auto aanschaft zijn er talloze aspecten waar u rekening mee houdt. U kunt een hele luxe auto kopen waar alle opties op zitten die op dit moment beschikbaar zijn. Maar daar hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan vast.

Gebruikers Hardware.

Bent u op zoek naar hardware voor uw bedrijf? Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze. Wij leveren vrijwel alle denkbare hardware: van vaste computers en laptops tot smartphones, tablets, beeldschermen, toetsenborden en meer.

Natuurlijk kunt u een laptop of smartphone bestellen bij online webshops. Dit lijkt vaak goedkoper. Maar wij adviseren u om voor zakelijke hardware te kiezen. Deze biedt niet alleen betere kwaliteit, maar ook betere garantievoorwaarden. Laat ons u adviseren over de mogelijkheden en u helpen om de beste hardware te kiezen!

Netwerk Hardware.

Het kiezen van de juiste hardware is uiteraard een belangrijke stap in het instellen van een netwerk. Wij leveren daarom alleen betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige hardware met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Standaardisatie is een must, zodat we onze service kunnen waarborgen. Switches, Access Points, Firewalls en netwerkkabels staan bij ons standaard op het lijstje. Kortom, u kunt rekenen op de beste hardware voor uw netwerk.

Setup Building.

Met onze Setup Building dienst bieden wij een complete ervaring op het gebied van hardware. Wij zien deze service als de kers op de taart voor ondernemers. Niet alleen omdat deze dienst voor ondernemers een extra waarde kan bieden, maar vooral omdat wij dit gewoon heel leuk vinden.

Setup Building is gericht op het creëren van een optimale werkomgeving. Als ondernemer besteed u immers veel tijd achter uw bureau. U mag dan natuurlijk niet uzelf vergeten als het aankomt op uw eigen werkplek. Daarom adviseren wij ondernemers graag bij het samenstellen van een volledige werkplek met comfort en hardware die u nooit in de steek zullen laten.

Meer weten over ELITIAS?
Neem contact met ons op.

Jason Nolten

Consultant