Workplace.

Onze Workplace creëert een intuïtieve en stimulerende werkomgeving waar uw medewerkers hun digitale vaardigheden steeds verder kunnen ontwikkelen. Onze digitale werkplek is zo waardevol dat gebruikers nooit meer terug willen naar de oude manier van werken.

Met ELITIAS Workplace heeft u altijd een efficiënte en effectieve omgeving tot uw beschikking, op elk apparaat en overal waar u maar bent. We maken het zo makkelijk mogelijk om optimaal te kunnen werken.

ELITIAS Workplace.

We hoeven niet meer perse elke dag te komen op het kantoor om aan het werk te gaan. Dankzij de digitale ontwikkelingen – denk aan de Cloud en Microsoft 365 – is het mogelijk om overal ter wereld te werken. Of het nu thuis achter de eettafel is, kantoor of onderweg naar een potentiële klant.

Onze ultieme werkplek is gebaseerd op een combinatie van diensten en technologieën van Microsoft en haar partners. Deze bieden altijd een goede performance, kunnen op- en afgeschaald worden, hebben de nieuwste versies van besturingssystemen en software en zijn altijd en overal beschikbaar. Bovendien tegen een eerlijke prijs en specifiek geconfigureerd naar de behoeften van uw organisatie.

Azure Virtual Desktop.

Azure Virtual Desktop is de beste ervaring van Windows i.c.m. Microsoft 365. De virtuele desktops zijn volledig geoptimaliseerd voor de beste gebruikerservaring. Deze virtuele omgeving – gehost op Azure – kan precies zo ingericht worden als u wenst.

U betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt en bent altijd in staat om de resources aan te passen. Het is ook mogelijk om uw legacy applicaties op deze manier altijd beschikbaar te maken en zo uw volledige kantoorautomatisering online te maken. Een ultieme ervaring die uw productiviteit verhoogt en uw IT-uitgaven vermindert.

Microsoft 365.

Met Microsoft 365 als centraal punt heeft u altijd en overal toegang tot uw bestanden. Of u nou thuis, onderweg of op kantoor bent, met Microsoft 365 heeft u de belangrijkste Office-applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook altijd bij de hand.

Op organisatieniveau kunt u bovendien gebruikmaken van SharePoint, terwijl u ook op individueel niveau gebruik kunt maken van OneDrive. Kortom, met Microsoft 365 als uw centrale werkplek, heeft u altijd uw bestanden binnen handbereik.

Microsoft Teams.

Met Microsoft Teams kunt u samenwerken op een manier die eerder onmogelijk was. Het heeft een groot scala aan beschikbare functies waarmee u met collega’s en externen kunt samenwerken. Denk aan het organiseren van videovergaderingen, het voeren van conference calls en het chatten met collega’s.

Maar Teams gaat veel verder: u kunt tegelijkertijd samenwerken aan een document, projectplanningen en vergadernotities bijhouden en al uw informatie centraal opslaan. Microsoft Teams maakt het mogelijk om samen te werken op een efficiënte en effectieve manier.

Meer weten over ELITIAS?
Neem contact met ons op.

Jason Nolten

Consultant