Back-Up.

Back-ups zijn een essentieel onderdeel van informatiebeveiliging. Als uw systemen crashen of u verwijderd per ongeluk een verkeerde map of bestand, dan wilt u natuurlijk dat u een back-up heeft van de data.

Daarom is het zo belangrijk dat uw back-ups niet alleen goed geconfigureerd staan, maar ook proactief wordt gemonitord.

Online Back-up-as-a-Service (BaaS).

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare back-up infrastructuur voor uw bedrijfsdata, zowel lokaal als extern. Zo bent u op alles voorbereid en kan een brand, inbraak, ransomware-aanval of andere rampen uw bedrijf zo min mogelijk schade toebrengen.

Het herstellen van dataverlies is een van de grootste uitdagingen waar organisaties mee te maken krijgen. Daarom bieden wij onze Back-up-as-a-Service (BaaS) dienstverlening aan. Met onze BaaS hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over dataverlies en kunt u erop vertrouwen dat uw back-up altijd goed geregeld is.

Ons team van experts controleert, optimaliseert en beheert uw data 24/7 en zorgt ervoor dat u in geval van nood zo snel mogelijk weer up-and-running bent.

Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS).

Na uitgebreid onderzoek kan blijken dat zelfs met geavanceerde opslagmogelijkheden, back-up en herstelprocedures de voortgang van uw organisatie niet afdoende gewaarborgd is. ELITIAS biedt dan dé oplossing in de vorm van Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS).

Met onze DRaaS-oplossingen stellen wij u namelijk in staat om na een calamiteit de belangrijkste IT-resources van uw organisatie, eventueel zelfs inclusief werkplekken, op een externe locatie snel weer in de lucht te hebben. Zo garanderen wij dat jouw bedrijf ook tijdens noodsituaties onverminderd kan blijven draaien.

Meer weten over ELITIAS?
Neem contact met ons op.

Jason Nolten

Consultant