Password Manager.

Het is tegenwoordig onvermijdelijk dat je overal een wachtwoord hebt. Om uw accounts goed te beveiligen, moeten deze voldoen aan verschillende eisen, zoals een hoofdletter, getal en een speciaal teken.

Helaas zien we vaak dat gebruikers hetzelfde wachtwoord gebruiken op meerdere accounts. Of ze schrijven de wachtwoorden op in een schrift of op een memo. Dit zorgt er natuurlijk voor dat een gebruiker een veel groter risico loopt om gehackt te worden.

Persoonlijke kluis.

Voor al uw wachtwoorden hebben wij een oplossing. De Password Manager. Hier kunt u al uw wachtwoorden veilig in opslaan, gecategoriseerd en met de optie om ook uw multifactor authenticatie code op te slaan. Deze tool kan u op al uw apparaten installeren zodat u altijd uw wachtwoorden tot uw beschikking heeft.

Deze tool kan u zelfs automatisch laten inloggen wanneer u een wachtwoord dient op te geven. Door gebruik te maken van de Password Manager dient u alleen het wachtwoord van de “wachtwoordenkluis” te onthouden. In deze kluis staan al uw wachtwoorden versleuteld opgeslagen. Daarnaast is het mogelijk om wachtwoorden te laten genereren zodat u altijd een zeer veilig wachtwoord kunt instellen.

Bedrijfswachtwoorden.

Met de bedrijfskluis kunnen medewerkers of afdelingen gemakkelijk algemene wachtwoorden opslaan. Met het instellen van rechten heeft u de controle over wie toegang heeft tot deze wachtwoorden.

Als een medewerker het bedrijf verlaat, kunt u de wachtwoorden resetten en de toegang intrekken. Zo blijven uw wachtwoorden veilig en beveiligd.

Meer weten over ELITIAS?
Neem contact met ons op.

Jason Nolten

Consultant