IT Outsourcing.

De wereld om ons heen digitaliseert in razend tempo en ook in de zakelijke wereld is dit niet anders. Hierbij komen vele kansen, maar ook de nodige uitdagingen kijken. Het is dan ook van groot belang om de juiste IT partner te vinden die u kan helpen deze uitdagingen aan te gaan en kansen optimaal te benutten.

Het uitbesteden van uw IT is een slimme zet om te blijven meebewegen met de veranderende markt.

Wat het is.

We hoeven niet meer perse elke dag te komen op het kantoor om aan het werk te gaan. Dankzij de digitale ontwikkelingen – denk aan de Cloud en Microsoft 365 – is het mogelijk om overal ter wereld te werken. Of het nu thuis achter de eettafel is, kantoor of onderweg naar een potentiële klant.

Onze ultieme werkplek is gebaseerd op een combinatie van diensten en technologieën van Microsoft en haar partners. Deze bieden altijd een goede performance, kunnen op- en afgeschaald worden, hebben de nieuwste versies van besturingssystemen en software en zijn altijd en overal beschikbaar. Bovendien tegen een eerlijke prijs en specifiek geconfigureerd naar de behoeften van uw organisatie.

 • Kwaliteit
  Als u zoekt naar nieuwe IT-disciplines, dan kan het lastig zijn om de juiste talenten te vinden. Gelukkig kunt u kiezen voor een IT-outsourcer die al de benodigde specialisaties in huis heeft. Dit levert u niet alleen meer kwaliteit op, maar geeft u ook een voorsprong op de concurrentie. Bij ELITIAS hebben we een team van experts met een brede kennis van diverse IT-disciplines. Wij zijn constant op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen u daarom altijd voorzien van de meest actuele oplossingen.

 • Focus
  De IT-branche is voortdurend in ontwikkeling en de specialisaties worden steeds specifieker. Het kan lastig zijn om de benodigde IT-talenten binnen uw bedrijf te vinden. Door het uitbesteden van uw IT-diensten aan ELITIAS, kunt u profiteren van onze brede expertise en jarenlange ervaring in de IT-sector. Wij hebben al deze specialisaties al in huis en kunnen u ondersteunen bij al uw IT-vraagstukken. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij de rest voor u regelen.

 • Kostenreductie
  IT is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de bedrijfswereld. Maar het kan ook een grote kostenpost zijn, vooral als er grote investeringen nodig zijn. Gelukkig is er een oplossing om kosten te beperken en toch te kunnen inspelen op veranderingen in de markt: het uitbesteden van IT-specialisaties. Door samen te werken met een betrouwbare IT-partner, kunt u snel en flexibel inspelen op veranderingen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Dit levert niet alleen meer flexibiliteit op, maar ook winst onderaan de streep.

 • Uitdagingen
  Het is tegenwoordig van essentieel belang om uw bedrijf te ondersteunen met goede IT-oplossingen. Maar in de praktijk blijkt het vaak lastig om dit te realiseren. Uw bedrijf wil snel groeien en vooruitgaan, maar uw IT-afdeling heeft misschien niet genoeg capaciteit, expertise of zit voortdurend in de verdedigingsmodus. Klinkt dit bekend? Dan is IT-outsourcing wellicht de oplossing voor u. Bij ELITIAS bieden wij de expertise en capaciteit die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien en bloeien.

Hoe uitbesteden.

Het is belangrijk dat u als organisatie precies weet wat uw IT-behoeften zijn. Het bepalen van de juiste prioriteiten op het gebied van functionaliteit en prestaties is hierbij cruciaal. Wat is belangrijk voor uw organisatie en wat krijgt minder prioriteit? Op welke wijze dienen gebruikers te worden ondersteund en welke processen dienen 24/7 beschikbaar te zijn?

Wanneer elk vlak goed is uitgedacht en de juiste afspraken zijn gemaakt, is het tijd om de IT-omgeving in beheer te nemen.

IT Outsourcing bij ELITIAS.

IT outsourcen biedt een flink aantal voordelen. Door IT uit te besteden kan uw organisatie zich richten op haar kerncompetenties en ontstaat er meer flexibiliteit. Bovendien profiteert u van schaalvoordelen. U kunt namelijk met behulp van een IT-outsourcer snel schakelen. Dit zorgt ervoor dat uw business blijft draaien en snel vooruit kan.

Wij zijn erop gericht om onze klanten een uitstekende IT-service te bieden, die voldoet aan hun behoeften en altijd en overal bereikbaar is. Daarnaast willen we onze klanten zo veel mogelijk ontzorgen op IT-gebied. Zo heeft u een eigen Single-Point-Of-Contact (SPOC) waar u terecht kan met al uw IT gerelateerde vragen. Op deze manier kunt u het hoofd bieden aan de uitdagingen van de digitale transitie.

Meer weten over ELITIAS?
Neem contact met ons op.

Jason Nolten

Consultant