Netwerkbeheer.

Het netwerkbeheer is de levensader van iedere ICT-infrastructuur. Het verbindt uw organisatie met de (public of private) cloud en zorgt voor een efficiënte koppeling tussen de verschillende vestigingen. Door ons in te schakelen voor het ICT-netwerkbeheer van uw organisatie, garanderen wij de veiligheid, beschikbaarheid en schaalbaarheid van uw netwerk.

Zo worden eventuele problemen binnen uw netwerk, zoals een uitgevallen verbinding, direct door ons gesignaleerd dankzij proactieve monitoring. En wij staan altijd voor u klaar om het op te lossen.

Network-as-a-Service (NaaS).

Bij ELITIAS begrijpen we dat het beheren van een ICT-infrastructuur veel tijd en aandacht vergt. Daarom bieden we onze Network-as-a-Service (NaaS) dienstverlening aan. Met deze dienstverlening nemen onze netwerkspecialisten alle beheertaken van het bedrijfsnetwerk uit handen. Naast het beheer van het netwerk, verzorgen we ook de implementatie van een nieuw netwerk. Van de aanschaf van licenties, hard- en software tot installatiewerkzaamheden: wij regelen het allemaal voor u.

Maar er zijn meer voordelen aan onze NaaS-dienstverlening. Zo is ons volledige netwerk AVG-compliant, zowel nu als in de toekomst. Daarnaast bieden we 24/7 monitoring, zodat eventuele problemen direct worden gesignaleerd en opgelost. Ons flexibele netwerk groeit bovendien mee met uw organisatie, zodat u altijd de juiste capaciteit hebt. En ons team van netwerkspecialisten staat altijd voor u klaar, wat er ook gebeurt.

Managed Wi-Fi.

Met onze Managed WiFi-oplossing heeft u altijd een snelle en veilige draadloze internetverbinding, waarbij het beheer op afstand wordt uitgevoerd. Door ons schaalbare systeem kunnen we gemakkelijk access points toevoegen om de dekking van uw draadloze netwerk te vergroten.

Met Managed WiFi van ELITIAS bent u verzekerd van optimaal draadloos internet. We monitoren op afstand de verschillende access points, zodat we eventuele uitval direct kunnen signaleren en opvangen door andere access points. Daarnaast kunnen we eenvoudig een extra netwerk beschikbaar maken voor bezoekers en gasten, waarin verschillende configuraties mogelijk zijn.

Meer weten over ELITIAS?
Neem contact met ons op.

Jason Nolten

Consultant