Systeembeheer.

Wij bieden een volledige oplossing voor uw systeembeheer op afstand. Onze dienstverlening garandeert een optimale werkomgeving, zodat u zich volledig kunt richten op het behalen van uw doelstellingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en technologische kennis kunnen we uw systemen up-to-date houden en u een veilig werkplatform bieden.

Zo heeft u de flexibiliteit die u nodig heeft om uw werk naar een hoger niveau te tillen. Door te kiezen voor ELITIAS als uw IT-partner kunt u er zeker van zijn dat uw systemen altijd in goede handen zijn.

Totaal Oplossing.

Wij bieden een totale oplossing voor systeembeheer op afstand, waardoor u zich kunt richten op het behalen van uw doelen. De IT-afdeling op afstand is in staat om vrijwel alles op afstand te beheren, waardoor ELITIAS vaak sneller reageert dan een systeembeheerder die in dienst is.

Door te kiezen voor ELITIAS als IT-partner, heeft u de garantie dat uw systemen altijd in goede handen zijn.

Service.

Wij bieden een systeembeheer service voor een vast bedrag per maand, zodat u als ondernemer zich geen zorgen hoeft te maken over uw ICT-omgeving en de bijbehorende kosten.

Met deze service is alles onder controle, van onderhoud en updates tot beveiliging, back-ups en support. Een goedwerkende ICT laat uw medewerkers toe om zich meer te concentreren op hun werk en uw klanten. Bij een acuut probleem biedt ELITIAS direct een oplossing.

Proactief.

Met proactief systeembeheer zorgen wij ervoor dat uw systemen altijd up-to-date zijn en 24 uur per dag worden gemonitord, zodat potentiële storingen of calamiteiten vroegtijdig worden gedetecteerd en preventieve maatregelen kunnen worden genomen.

Op basis van proactief beheer zorgt ELITIAS ervoor dat uw gegevens adequaat worden beschermd met een online back-up die periodiek wordt getest in het kader van disaster recovery.

Meer weten over ELITIAS?
Neem contact met ons op.

Jason Nolten

Consultant