Werkplekbeheer.

Bij ELITIAS weten we dat het beheren van werkplekken op afstand een complex proces kan zijn. Daarom nemen we graag deze zorg uit handen en zorgen we ervoor dat uw medewerkers altijd productief kunnen zijn, waar ze ook werken. Met ons werkplekbeheer voeren we preventief onderhoud uit, houden we de antivirus en malwarebeveiliging up-to-date en maken we regelmatig back-ups van data.

Daarnaast zorgen we er ook voor dat werkstations altijd schoon blijven en optimaal presteren.

Waarom.

In deze tijden van digitale transformatie is flexibiliteit en online verbondenheid essentieel. Maar een moderne werkplek is meer dan alleen werken vanaf een smartphone. Het gaat om een digitale werkplek die altijd, overal en op elk apparaat beschikbaar is, zodat uw medewerkers productief kunnen zijn en hun werk van topkwaliteit kunnen leveren. Zelfs als de dataverbinding wegvalt, blijft de digitale werkplek beschikbaar via elke mogelijke verbinding.

Bij ELITIAS begrijpen we dat uw digitale werkplek van vitaal belang is voor uw bedrijf en daarom bieden wij een oplossing op maat die volledig aansluit bij uw wensen en eisen. Zo kan u bedrijf onbezorgd groeien en innoveren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de technologie.

Uitbesteden.

In de huidige digitale wereld is het cruciaal dat problemen op een digitale werkplek snel en adequaat worden opgelost. Maar niet alle organisaties hebben de capaciteit om deze problemen zelf op te lossen. Het aannemen van een nieuwe werknemer om deze taken op zich te nemen is daarnaast erg kostbaar.

Gelukkig biedt ELITIAS de oplossing. Wij zijn een toegewijd beheerbedrijf met een team van ervaren ICT-specialisten die problemen opsporen en oplossen voordat jouw medewerkers er iets van merken. Dit bespaart jouw organisatie niet alleen geld, maar verhoogt ook de productiviteit en tevredenheid van jouw medewerkers omdat ze zorgeloos kunnen werken.

Beheer.

Bij ELITIAS staan wij altijd voor u klaar, zowel tijdens als buiten kantoortijden. Wij begrijpen namelijk dat uw bedrijf altijd in beweging is en u dus altijd de beste ondersteuning nodig hebt, op elk moment van de dag. En daarbij kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Bij ons bent u dus geen nummer, maar kenmerken wij uw naam én die van uw medewerkers. Onze servicegerichte medewerkers fungeren als een verlengstuk van uw organisatie. Wij bieden soepele oplossingen, zowel op afstand als on-site bij u op locatie.

Als IT-partner leveren wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van een grote speler, maar met de persoonlijke benadering van een lokale IT-partij. Wij geven ook advies over welke apparaten het meest geschikt zijn voor uw organisatie, en hoe u laptops, pc’s, tablets en andere randapparatuur het beste kunt installeren en beheren.

Meer weten over ELITIAS?
Neem contact met ons op.

Jason Nolten

Consultant