Cloud.

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar manieren om processen efficiënter te maken Daarom helpen wij u graag bij het vinden van de juiste Cloud oplossing. We gaan samen met u op zoek naar wat voor uw situatie het beste werkt. Wij bieden u vervolgens een op maat gemaakte Cloud oplossingen die aansluit op uw processen, wensen en eisen.

In het kader van standaardisatie en het kunnen garanderen van specialisme, maken wij gebruik van het public cloud platform van Microsoft Azure. Dit platform biedt een scala aan diensten als abonnementen, waardoor u makkelijk kunt schalen en betaalt naar verbruik.

Microsoft Azure Datacenters.

Microsoft Azure-datacenters bevinden zich wereldwijd, waardoor klanten diensten kunnen gebruiken die dicht bij hen in de buurt zijn en hun data regionaal kunnen opslaan. Dit is belangrijk om aan diverse verplichtingen op het gebied van beschikbaarheid en wetgeving te voldoen.

Onze klanten worden gehost in Nederlandse datacenters. Hierdoor kunnen we onze klanten garanderen dat hun data en applicaties binnen de Nederlandse grenzen blijven.

Microsoft Azure Services.

Microsoft Azure is het ultieme platform voor onbeperkte mogelijkheden. Daarnaast gaan de ontwikkeling van nieuwe diensten razendsnel waardoor er altijd iets nieuws te vinden is op het platform.

Dankzij de schaalbaarheid en flexibiliteit kunt u makkelijk meegroeien met uw organisatie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Azure die het beste aansluiten bij uw processen en wensen.

Met Azure heeft uw organisatie nooit meer te maken met beperkingen.

Meer weten over ELITIAS?
Neem contact met ons op.

Jason Nolten

Consultant